BITS Agency verwelkomt acteur Lennart Timmerman

Lennart Timmerman

Acteur Lennart Timmerman (24) is vooral bekend als ‘Raaf’ uit de serie ‘Spangas’ maar wat U waarschijnlijk niet weet is dat Lennart al meer dan 10 jaar bezig is met acteren. Waar het vanaf 2003 vooral cabaretvoorstellingen betrof (Lennart won o.a. de persoonlijkheidsprijs met cabaretvoorstelling'Hit'), besloot hij gaandeweg zich te verdiepen in acteren en heeft de avondopleiding 'Act2Act' gevolgd door een studie ‘Filmacteur’  bij de film acteurs academie Faaam en hier dit jaar op afgestudeerd. Inmiddels heeft Lennart al een aardige C.V. van rollen achter zijn naam en Bits Agency is blij hem te mogen begeleiden en ondersteunen bij zijn toekomstige acteercarrière.

 Meer informatie kunt U vinden op de artiesten pagina van Lennart Timmerman of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Lennart Timmerman is te volgen op Twitter, Facebook en Youtube.
Billy Dans & Ferry Doedens brengen single uit na succesvol optreden tijdens Hét Rozengala

Billy Dans en Ferry Doedens

Rapper Billy Dans en acteur/zanger Ferry Doedens hebben recentelijk het nummer ‘Droom over jou’ uitgebracht. Hoewel het eenmalige samenwerking betrof krijgt deze toch een bijzonder vervolg. De mannen hebben de handen ineengeslagen voor de stichting Pijn bij Kanker. Enige tijd geleden werden zij door bariton Ernst Daniel Smid benaderd of zij hun medewerking wilden verlenen aan Hét Rozengala dat op maandag 11 november plaatsvond in Studio 21 te Hilversum. Beiden zeiden direct hun medewerking toe en doken de studio in om een remake te maken van het nummer ‘Een van de sterren’ dat Billy eerder heeft uitgebracht. De videoclip is binnen 5 dagen inmiddels bijna 25.000 keer bekeken.

Voor meer informatie, interview aanvragen of boekingen kunt U mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

 

Afgestudeerd acteur Orlando do Brito staat op de planken in het Toneelstuk ‘Mogadishu’

Orlando do Brito

Acteur Orlando do Brito studeerde dit jaar af van de filmacteurs academie ‘Faaam’ van Hugo Metsers. Momenteel speelt Orlando in het toneelstuk ‘Mogadishu’ van theatergezelschap ‘de Utrechtse Spelen’. Het stuk is te zien door heel Nederland.

Voor meer informatie over Mogadishu en de speellijst gaat u naar de website van Mogadishu.

Lees meerZanger Jeffrey Schenk trad op met zijn single ‘Samen’ tijdens het Mega Piratenfestival en Toppers van Oranje

Jeffrey Schenk

Na een geslaagde CD release van zijn single ‘Samen’ tourt Jeffrey Schenk door het land voor optredens. Zo trad hij afgelopen weekend op tijden het Mega Piratenfestival in Nieuwleusen en in St.Michielsgestel voor ‘Toppers van Oranje’. Jeffrey is momenteel ook hard aan het repeteren voor zijn theaterconcert ‘Puur’ op 9 februari in Schouwburg de Meerse te Hoofddorp.

Voor informatie, interview aanvragen of boekingen kunt U per mail contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer Jeffrey Schenk

 

Acteur Ruud Feltkamp heeft opnames voor de film ‘de Toscaanse Bruiloft’ afgerond

de Toscaanse Bruiloft

De filmopnames voor ‘De Toscaanse Bruiloft’ zijn afgerond. Met heel veel plezier speelt Ruud Feltkamp de rol van nerd Erik. De film is eind januari 2014 te zien in de bioscoop. Website de Toscaanse Bruiloft

Ruud Feltkamp

Naast het acteren is Ruud al jaren een begenadigd Dj. Samen met zijn broer Pim is hij bijna elk weekend ergens in Nederland in een club of discotheek te vinden. Afgelopen zomer was Ruud ook elke zondag te vinden in Club Shooters op Mallorca.

Voor meer informatie, interviewaanvragen of boekingen kun u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

 


Actrice Anoucka Delon in het theater met haar vader Alain Delon

Anoucka Delon

Actrice Anoucka Delon staat momenteel in de franse theaters met het stuk ‘Une journée ordinaire’ . Het acteren zit Anoucka duidelijk in haar bloed. Van jongs af aan is zij al bezig met acteren. Ook heeft zij de prestigeuze “Cours René Simon’ theaterschool afgerond. Aangezien haar moeder Rosalie van Breemen nederlands is, is Anoucka meertalig opgevoed. Naast het Frans en Nederlands spreekt zij ook vloeiend Engels en Spaans.

Voor meer informatie, interviewaanvragen of boekingen kun u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

 

Rik Witteveen druk met toneelschool

Rik Witteveen

Na rollen in ‘Huis van Annubis’ en ‘GTST’ is acteur Rik Witteveen momenteel bezig met zijn derde jaar van toneelschool Amsterdam.

Voor meer informatie, interviewaanvragen of boekingen kun u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer