Naast zijn rol als Noud Alberts ontwikkeld Ruud zich verder als acteur. Naast de vele workshops die hij in Nederland volgt (o.a. van Monic Hendrickx) is Ruud deze zomer naar Amerika gevlogen voor acteerlessen aan de New York Film Academy. Hij volgde deze lessen aan de Harvard University en ging net als alle studenten intern. “Een ervaring om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar! Waarschijnlijk volgende zomer weer!” volgens Ruud.

Tot grote blijdschap en verbazing won Ruud dit jaar de “Hittegolf Hunk Award 2011” dit jaar. Hij werd door de lezeressen van de Hitkrant tot 'Hunk van het jaar" verkozen.

In zijn vrije tijd is Ruud vaak te vinden in de DJ Booth. Al meerdere jaren is Ruud als DJ te vinden achter de draaitafel. “Het feestje achter de draaitafel is voor mij groter dan vóór de DJ Booth” aldus Ruud. Om zich hierin verder te ontwikkelen is hij nu ook te vinden in de studio om zijn eigen tracks op te nemen. Wordt vervolgd.

Vanaf medio september is Ruud Feltkamp ook te zien in het tv programma van de AVRO "Fort Boyard". Hij speelt mee in het GTST team met Ferry Doedens, Ferri Somogyi en Mark van Eeuwen. Fanatiek en zonder vrees proberen ze alle opdrachten te winnen. Hoe dit gaat aflopen? Ze staan in ieder geval al in de halve finale!

Als presentator was Ruud te horen bij Q-music waar hij zomer invalkracht was. Ook de presentatie van de “Fancy” awards ging hem goed af.

Ruud Feltkamp staat niet stil in zijn ontwikkeling als acteur en Dj. Bovenal blijft acteren in een film toch zijn grootste passie.

Wilt U Ruud Feltkamp volgen? Dat kan via zijn website www.ruudfeltkamp.nl of via Twitter @RuudFeltkamp. Voor vragen of boekingen kunt U mailen naar BITS AgencyDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.