Ferry Somogyi

Gepassioneerd acteur en dj Ferri Somogyi heeft gekozen voor Bits Agency als zijn nieuwe artiestenmanagementbureau. Ferri is blij met zijn nieuwe agentschap: “Ik wil 2017 fris en vol energie beginnen en een nieuw management past goed bij mijn nieuwe plannen. Zo wil ik komend jaar onder andere mijn dj-carrière verder gaan uitbouwen.” Ook Bits Agency kijkt er naar uit om met Ferri samen te gaan werken. Naast zijn dagelijkse optreden als Rik de Jong in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden en zijn werk als dj Ferri S is Ferri ook te zien geweest in de film Sint & Diego: De Magische Bron van Myra (2012), Jeuk (2014) en Flikken Maastricht (2015).

Biografie

Ferenc Imre Somogyi, beter bekend als Ferri Somogyi, is op 3 juni 1973 geboren in Hilversum. Het grote publiek kent hem van zijn rol als Rik de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij vertolkte deze rol van 1995 tot begin 2003. In deze periode speelde Ferri tevens in series als Baantjer, De Garage, Bon Bini Beach, Het Glazen Huis en in de film Jezus is een Palestijn. Als zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden tijdelijk stopt vertrekt Ferri voor een aantal jaren naar Amerika. Hij presenteerde daar een sportprogramma voor Extreme Sports USA met dagelijks 8 miljoen kijkers. Sinds 2007 woont en werkt Ferri weer in Nederland en is hij wederom in de rol van Rik de Jong gekropen. Hij pakte ook zijn oude passie voor de muziek weer op. Sinds 2009 staat hij zelf achter de draaitafel en is hij te vinden in een groot scala aan clubs en discotheken in binnen- en buitenland (o.a. België, Duitsland, Spanje, Portugal, Curaçao, Dubai, Kameroen, Mallorca). Daarnaast produceert Ferri muziek, wat hij deelt via iTunes, YouTube en Soundcloud. Zijn muziekstijl is zeer divers en all-round. Hij draait bijvoorbeeld progressive, deep, techno en commerciële house, maar ook trance, acid en latin. Ferri is naast zijn acteer- en muziekwerkzaamheden ook ambassadeur van Earth Water en de Hartstichting.

Foto: Roland J. Reinders.
Volg Ferri via Facebook, Instagram en Twitter.


Neem voor meer informatie, interviewverzoeken of Dj boekingen met Ferri Somogyi contact op met:
BITS Agency Artiestenmanagement | Linda Hagelaar | T: 06-53217070 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.