Wekelijkse updates met backstage beelden en nog veel meer…

                                                                                        Bekijk nu zijn kanaal!

 

Ruud Feltkamp heeft sinds kort zijn eigen online programma On Tour! Hier kan je Ruud wekelijks volgen tijdens zijn optredens als DJ, als gast in tv-programma’s, als bezoeker van feesten of events en nog veel meer. Elke dinsdag rond 17:00 uur komt een nieuwe aflevering online waarin je een kijkje in het veelzijdige leven krijgt van Ruud Feltkamp a.k.a. Rudi Feral. Tijdens zijn werk als acteur, DJ en presentator maakt hij de meest bijzondere momenten mee en vanaf nu neemt hij jou wekelijks mee in zijn bruisende leven.

 

Feltkamp ziet On Tour als een nieuwe uitdaging: “On Tour is voor mij een leuke test. Daarbij heb ik ideeën die ik in de toekomst in mijn Youtube kanaal wil gaan testen. Youtube is een ontzettend tof medium met onwijs veel potentie. Ik kijk er erg naar uit content hiervoor te ontwikkelen.”

 

Over ‘On Tour’

In de eerste aflevering van On Tour is Ruud op bezoek bij Slam!FM, waar hij te gast voor de "Dutch Dance Days" bij Martijn LaGrouw. Ook gaat Ruud langs bij het RTL4 programma All You Need Is Love. Hij loopt backstage rond, komt langs de kleedkamer van Robert Ten Brink, loopt achter de tv-opnameset en verrast een fan. Gisteren kwam de tweede aflevering van On Tour online waarin beelden van Ruud die jl. zaterdag aanwezig was bij ‘A State of Trance’ van Armin van Buuren in de Utrechtse Jaarbeurs, bezoekt hij een persevent van het bekende computermerk ASUS en is Ruud te zien terwijl hij meewerkt aan een item voor een nieuw tv programma wat medio april te zien zal zijn op tv.

 

Abonneer je nu op het Youtube-kanaal en bekijk de eerste 2 afleveringen van On Tour! Volg Ruud ook via Facebook, Twitter, Instagram en zijn eigen website.