DJ Rudi Feral (Ruud Feltkamp) lanceert tweede single ‘Dirty’


 


 

EDM track ‘Dirty’ vanaf vandaag overal verkrijgbaar

DJ Rudi Feral (aka Ruud Feltkamp) heeft vandaag zijn tweede single ‘Dirty’ gelanceerd. ‘Dirty’ is Feltkamps tweede EDM track na ‘Listen’, die hij begin december uitbracht. Ruud Feltkamp is bij het grote publiek voornamelijk bekend als acteur (Goede Tijden, Slechte Tijden, De Toscaanse Bruiloft) en presentator (GTST Quiz). Vorig jaar heeft hij bovendien de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen. Hij timmert echter ook al een aantal jaren serieus aan de weg met zijn DJ-carrière. Hij heeft de smaak flink te pakken en er staan de komende tijd diverse nieuwe tracks van DJ Rudi Feral op de planning.

 

Over ‘Dirty’

Feltkamp is heel blij met de release van zijn nieuwe single: “Ik ben ongelooflijk trots eindelijk mijn nieuwe track ‘Dirty’ aan Nederland te kunnen laten horen. Hij is al een tijdje af en ik heb hem in de clubs ook al vaak gedraaid, waar het publiek telkens weer los ging als ze 'm hoorden.” Over het nummer vertelt Feltkamp: “Het nummer ‘Dirty’ is een EDM track met een lekkere rauwe sound in de drop en een heerlijke brede sound in de break. Dit maakt voor mij dat ik echt trots ben op de track en natuurlijk erg benieuwd ben naar wat Nederland ervan vindt.” De EDM single wordt uitgebracht door het platenlabel Felthouse Records.

 

Van hobby naar professionele single

Ruud is sinds acht jaar actief als DJ en draait al enkele jaren regelmatig in clubs en discotheken in binnen- en buitenland. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot ‘serious business’. Vooral de laatste jaren is Ruud steeds dieper de muziek ingedoken en brengt hij zelf mashups, bootlegs en tracks uit. Zijn DJ-naam is Rudi Feral, die is opgebouwd uit de initialen van zijn eigen naam waarbij ‘feral’ tevens iets zegt over zijn muziekstijl.

 

Vanaf vandaag is ‘Dirty’ oa. beschikbaar via iTunes, Soundcloud 

De single is (binnenkort) ook te vinden op Beatport en Spotify.

 

 

Volg Rudi Feral via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud , MixCloud en zijn eigen website