Rudi Feral and Propulsive - Listen

“Listen” vanaf 8 december verkrijgbaar

Ruud Feltkamp, als acteur en presentator bekend van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden, GTST Quiz, De Toscaanse Bruiloft en het winnen van de Televizier Aanstormend Talent Award, brengt op 8 december onder zijn DJ naam Rudi Feral zijn eerste house single uit. Na zeven jaar draaien en musiceren is het voor Ruud nu de hoogste tijd om zijn muziek te publiceren en zo met het publiek te delen. Listen naar Rudi Feral & Propulsive!

Van hobby naar professionele single

Ruud is sinds zeven jaar actief als DJ en draait sinds enkele jaren regelmatig in clubs en discotheken in binnen- en buitenland. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot ‘serious business’. Vooral het laatste jaar is Ruud steeds dieper de muziek ingedoken en produceert hij zelf mashup’s, bootlegs en remixes. Zijn DJ-naam Rudi Feral, die is opgebouwd uit de initialen van zijn eigen naam waarbij ‘feral’ tevens iets zegt over zijn muziekstijl. Voor Ruud is dit de laatste stap naar een professionele DJ-carrière.

Listen

De EDM single Listen heeft DJ Rudi Feral samen met Propulsive geproduceerd. Propulsive bestaat uit de DJ’s Ronald Pater en Diederick van Loo uit Zwolle. Listen is een eerbetoon van Ruud aan zijn muzikale familie, die voornamelijk uit klassiek geschoolde musici bestaat. Opa Feltkamp was bijvoorbeeld een beroemde dwarsfluitist en componist in zijn tijd. Ruud: "Ik wilde als eerbetoon aan de familie de klassieke sound mixen met de moderne EDM. De track bevat ook instrumenten die kenmerkend zijn voor de oude klassieke muziek zoals bijvoorbeeld een klavecimbel".

Het nummer Listen wordt op 8 december uitgebracht door het platenlabel 'World of Fame Records' en is vanaf dan te koop op Beatport.com en iTunes.

Vanaf vandaag is Listen alvast beschikbaar als pre-order via iTunes.

Volg Rudi Feral via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud en zijn eigen website

Volg Propulsive via: Facebook, Twitter, Soundcloud, en hun eigen website