BITS Agency verwelkomt twee nieuwe artiesten!

Actrice, presentatrice Samantha Cherish Wielkens

Samantha Cherish Wielkens

Wij heten Samantha van harte welkom.

Samantha is afgestudeerd aan het Mediacollege voor de opleiding filmacteur. Na diverse theaterprojecten, tv commercials en rollen in tv series zoals oa. ‘Spangas’ en ‘Ieder huisje...’ is zij tevens werkzaam als presentatrice bij BNN University en is zij te zien op de zender 101TV.

Haar volledige biografie en CV vindt U op onze site bitsagency.nl/talenten/samantha-cherish-wielkens


EN
Acteur en presentator Koen van Eerdenburg

Koen van Eerdenburg

Ook acteur en presentator Koen van Eerdenburg heeft ervoor gekozen om zich te laten vertegenwoordigen door Bits Agency.
Koen is afgestudeerd aan de Frank Sanders’ Akademie waar hij zich gespecialiseerd heeft in acteren, zang en dans. Naast het acteren in commercials is hij ook te zien geweest in tv series als ‘Ramses’, ‘Vrijland’ en ‘Divorce’. Als presentator heeft hij oa. gewerkt bij ‘Towel TV’.

Koen zijn volledige biografie en CV vindt U op onze site bitsagency.nl/talenten/koen-van-eerdenburg of kijk op www.koenvaneerdenburg.nl

Bekijk ook de showreel van Koen.


Actrice, Presentatrice, zangeres en mover Tessa de Jong gaat een vervolgopleiding volgen

Tessa de Jong

Actrice Tessa de Jong gaat zich verder specialiseren in het acteren. Nadat zij afgestudeerd is van de Frank Sanders’ Akademie gaat zij gaat komend jaar ‘De Jaargang’ volgen bij Kemna.
Daarnaast geeft zij bij ‘Fanwork’ musical/dansles aan kinderen.
In 2015 staat een theatervoorstelling bij M-Lab op het programma. Deze voorstelling werd gemaakt én wordt geregisseerd door Theo Nijland.

Voor meer info over Tessa de Jong kunt U terecht op onze website: bitsagency.nl/talenten/tessa-de-jong


Acteur Rik Witteveen is te zien in de tv serie ‘de Utflecht’

Rik Witteveen

Acteur Rik Witteveen heeft deze zomer de opnames van de tv serie‘de Utflecht’ afgerond. Deze serie zal op Omrop Frylan te zien zijn vanaf 15 november elke zaterdag. Rik is momenteel 4e jaars student op Toneelschool Amsterdam en zal ter afsluiting stage gaan lopen bij het Noord Nederlands Toneel met de voorstelling ‘De twaalf Gezworenen’. Hiermee gaat hij op tournee van 1 maart- 3 mei in Nederland.

Meer info over Rik Witteveen is te vinden op de pagina van Rik


Acteur, presentator, entertainer en zanger Denzel von Deira brengt zijn script tot leven.

Denzel von Deira

Denzel schreef het boek ‘De avonturen van Mik J. Valentijn en zijn vrienden’wat medio 2015 zal uitkomen. De eerste hoofdstukken hiervan zijn tot leven gebracht in beeldmateriaal wat in 10 afleveringen, ‘Op avontuur in de jungle dierentuin’, te zien zal zijn, online, medio oktober 2014. Ook de titelsong zal door Denzel zelf worden ingezongen. Denzel ging voor de opnames live met ‘Mik en zijn vrienden’ de jungle in. Hierover later meer.

Informatie over de biografie en CV van Denzel vindt u op de pagina van Denzel


Acteur Orlando do Brito terug uit het buitenland.

Orlando do Brito

Deze zomer heeft Orlando doorgebracht in oa. Cyprus alwaar hij spel, zang en dans workshops heeft gegeven. Orlando heeft daarnaast hard gewerkt aan een prachtige nieuwe showreel over zijn acteerprestaties tot nu toe. Showreel van Orlando

Meer info over Orlando do Brito vindt u op de pagina van Orlando


Acteur, presentator en zanger Ferry Doedens weer veilig terug uit Expeditie Robinson.

Ferry Doedens

Na zijn avontuur in Expeditie Robinson (elke donderdag om 20.30uur op RTL5 te zien) heeft Ferry Doedens genoten van een heerlijke lange zomervakantie. Inmiddels is Ferry ook weer de geluidsstudio ingegaan om nieuwe muziek uit te zoeken voor een eventuele nieuwe single. Daarnaast zijn er ook plannen voor andere projecten, maar daar later meer over.

Meer informatie op de pagina van ferry of op www.ferrydoedens.nl


Acteur, presentator en Dj Ruud Feltkamp ná tv presentatie debuut ,een zomer lang in de dj booth

Ruud Feltkamp

Na de afronding van de opnames als presentator/side kick van de GTST Quiz is Ruud Feltkamp vooral te zien geweest in de Dj Booth. Na een zomertour in het buitenland en op festivals gedraaid te hebben is Ruud druk bezig in de studio met het zelf produceren van muziek. Wordt vervolgd!

Meer informatie op de pagina van ruud of op www.ruudfeltkamp.nl