GTST Quiz
(© Nick van Ormondt)

In de quiz over de populaire soap GTST strijden fans, samen met de acteurs, om een droomvakantie naar een echte GTST-bestemming.

Na alle spannende cliffhangers is de soap GTST vanwege de zomerstop even niet op de buis. De GTST Quiz vult dat gat vanaf morgen op. Carlo Boszhard presenteert deze show vanuit café De Koning, een van de decors uit de soap, samen met Ruud Feltkamp, die in de serie Noud speelt. Vanuit disco Dansatoria geeft hij uitleg bij alle antwoorden.

GTST

Van maandag tot en met donderdag staan telkens twee stel fans tegenover elkaar. Ze krijgen vragen over de personages, acteurs, verhaallijnen en de hoogte- en dieptepunten uit de soap. Op vrijdag staan de beste kenners tegenover elkaar. Zij krijgen dan hulp van (oud-)acteurs, zoals Ferry Doedens, Wilbert Gieske en Marjolein Keuning.

GTST-vakantie

Na vijf weken volgt een finaleweek, waarin de finalisten uitmaken wie de grote winnaar is. Het duo dat het meeste weet over GTST wint een reis naar een bestemming in het buitenland, waar ooit belangrijke scènes voor GTST zijn opgenomen. Denk aan Kroatië, waar Rik en Nuran zijn getrouwd, of Curaçao, waarheen Noud in 2010 vluchtte.