Pim Feltkamp - I Need You

Op 14 juli komt de eerste single uit van DJ Pim Feltkamp (1986). I Need You is een gezellig progressive housenummer dat het deze zomer goed zal doen op dancefestivals en in (beach)clubs.

Pim Feltkamp is al jaren actief met het produceren van housemuziek. Maar ook als DJ is Pim zeker geen onbekende naam in de club scene. Zo is Pim resident DJ in Coco’s Outback in Amsterdam en verzorgt hij samen met acteur, presentator én DJ Ruud Feltkamp vrijwel elk weekend optredens in clubs in het hele land.

Pim Feltkamp is trots op zijn eerste house single ‘I Need You’: “Ook al ben ik al jaren bezig met het produceren van muziek en heb ik ook muziek geplaatst op ‘Soundcloud’, pas nu ik ‘I Need You’ heb gemaakt was ik er echt van overtuigd dat deze track goed genoeg was om te releasen.”

‘I Need You’ wordt uitgegeven door Felthouse records en is vanaf 14 juli verkrijgbaar via iTunes , Beatport, Spotify en te downloaden via de diverse download portals. De DJ broers Feltkamp treden deze zomer nog op in diverse clubs in het binnen-en buitenland. ( oa. Dutch Valley 9 Augustus)

 Bekijk Pim Feltkamp bij RTL Boulevard

 Bekijk Pim Feltkamp bij Shownieuws


Nieuwsgierig naar ‘I Need You’?
Neem voor meer informatie, interview-verzoeken en een exemplaar van ‘I Need You’ contact op met:

BITS Agency Artiestenmanagement
Linda Hagelaar
Tel: 06 53 21 70 70
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bitsagency.nl

 Download 'I Need You' op iTunes

 Download 'I Need You' op Beatport

 Beluister 'I Need You' op Soundcloud

 Volg Pim op Twitter

 Like Pim op Facebook

 Volg Pim op Soundcloud

 Volg Pim op Youtube

 www.pimfeltkamp.nl