Bits Agency verwelkomt twee nieuwe multitalenten!

Tessa de JongNIEUW Presentatrice, zangeres, actrice, mover
Tessa de Jong

Tessa is een écht multitalent. Gestudeerd op de ‘Frank Sanders Akademie’ waar zij in oa. ‘Broadway In De Polder’, geproduceerd door het M-Lab, ‘Wanneer Gaan We Weer Naar Huis’, geschreven en geregisseerd door Theo Nijland en ‘Toppers in Concert 2013’ mocht spelen. Met het soloprogramma ‘Geef Mij Maar Een Script’ studeerde zij af en is zij nu op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Meer te weten komen over Tessa de Jong? Lees meer of volg Tessa op Twitter.

 

Shura AlexandraNIEUW Actrice, danser, zangeres, presentatrice
Shura Alexandra Out

Shura is een dochter van Argentijns/Russisch/Nederlands/Duitse ouders. Zij volgde vanaf haar 11e de dansopleiding bij Lucia Marthas. Op de ‘International School’ volgde zij haar middelbare schoolopleing alvorens zij naar New York vertrok naar de ‘Lee Strasberg Theatre en Filminstitute’ om haar acteerstudie te vervolgen. Shura volgt momenteel zanglessen en een acteer workshop bij Act2Act.
Het leven in New york heeft haar veel geleerd en verrijkt als actrice. Ze is nu weer een tijdje terug in Nederland en wil zich hier verder ontwikkelen als actrice. Acteren geeft haar veel voldoening en ze kan zichzelf op die manier het beste uiten.

Lees Meer of volg Shura op Twitter.

 

Acteur en Dj Ruud Feltkamp maakt presentatie debuut op TV.

Ruud Feltkamp

Na zijn online backstage presentatie debuut bij het RTL5 programma ‘The Hit’ gaat Ruud nu zijn presentatie debuut op TV maken. Deze zomer is Ruud de side-kick van Carlo Boszhard in het dagelijkse tv programma ‘de GTST Quiz’. De opnames hiervoor starten al in juni. Naast deze werkzaamheden en zijn rol als Noud in GTST is Ruud voornemens om zijn eerste house plaat uit te brengen vóór de zomer. Wordt vervolgd...

 

Acteur Rik Witteveen gaat in Friese serie spelen

Rik Witteveen

Rik Witteveen gaat in de ,door omroep Friesland, geproduceerde serie ‘de Kaping’ de rol van Kevin spelen. De in Leeuwarden geboren Rik ,die bekend werd door zijn rol als Sil in GTST, is na het verlaten van de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, aangenomen bij ‘Toneelschool Amterdam’ waar hij ná de zomer zijn 4e laaste jaar in gaat.

 

Acteur Orlando do Brito in de hoofdrol van de film ‘Capsule’.

Orlando do Brito

Orlando do Brito speelt Jason in de film ‘Capsule’ de film gaat over een buitengewone toename van kosmische straling die het leven op aarde bedreigt. Het betreft een afstudeerfilm van het Mediacollege Faaam te Amsterdam. De film is vanaf 17 april in de filmtheaters te zien. Eerder was Orlando te zien in gastrollen in ‘Deadline’, ‘Malaika’ en ‘Voetbalvrouwen’. Hij had een hoofdrol in de dramaserie ‘Lijn 32’ en in de film ‘At Your School’. Daarnaast heeft Orlando ook in commercials gespeeld o.a. voor IKEA en de Rabobank.

 

Zanger Jeffrey Schenk komt medio mei met zijn nieuwe single ‘Helemaal’

Jeffrey Schenk

Na zijn vorige single ‘Samen’ uitgereikt door René Froger en in aanwezigheid van Ruud Feltkamp en Ferry Doedens released Jeffrey zijn nieuwe single ‘Helemaal’ op 9 mei. Deze single werd wederom geproduceerd door Fluitsma&van Tijn in de Soundwise studio’s. Momenteel is Jeffrey nog druk bezig met de voorbereidingen zoals een nieuwe videoclip en een nieuwe fotoshoot. In mei meer informatie over deze nieuwe single.

 

Acteur Lennart Timmerman weer druk met de opnames voor ‘Spangas’

Lennart Timmerman

Momenteel zijn de opnames van een nieuw seizoen van het tv programma ‘Spangas’ in volle gang. Lennart speelt daarin de rol van ‘Raaf’. Ook zijn er plannen om ná de zomer de film ‘Spangas’ op te nemen dus Lennart heeft nog heel wat nieuws om naar uit te kijken.

 

Actrice Anouchka Delon nét klaar met haar tournée met het stuk theaterstuk"Une journée ordinaire"

Anouchka Delon

Met oa. haar vader Alain Delon heeft Anouchka een theatertour door Frankrijk, België en Zwitserland achter de rug. Het stuk "Een gewone dag" verwijst naar de onvermijdelijke scheiding tussen een vader en zijn dochter. Het werd alles behálve een gewone dag.

 

Voor meer informatie over onze artiesten of boekingen kunt U contact opnemen met BITS Agency.