Ferry Somogyi

Gepassioneerd acteur en dj Ferri Somogyi heeft gekozen voor Bits Agency als zijn nieuwe artiestenmanagementbureau. Ferri is blij met zijn nieuwe agentschap: “Ik wil 2017 fris en vol energie beginnen en een nieuw management past goed bij mijn nieuwe plannen. Zo wil ik komend jaar onder andere mijn dj-carrière verder gaan uitbouwen.” Ook Bits Agency kijkt er naar uit om met Ferri samen te gaan werken. Naast zijn dagelijkse optreden als Rik de Jong in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden en zijn werk als dj Ferri S is Ferri ook te zien geweest in de film Sint & Diego: De Magische Bron van Myra (2012), Jeuk (2014) en Flikken Maastricht (2015).

 
   

                                                              Wekelijkse updates met backstage beelden en nog veel meer…

                                                                                        Bekijk nu zijn kanaal!

 

Ruud Feltkamp heeft sinds kort zijn eigen online programma On Tour! Hier kan je Ruud wekelijks volgen tijdens zijn optredens als DJ, als gast in tv-programma’s, als bezoeker van feesten of events en nog veel meer. Elke dinsdag rond 17:00 uur komt een nieuwe aflevering online waarin je een kijkje in het veelzijdige leven krijgt van Ruud Feltkamp a.k.a. Rudi Feral. Tijdens zijn werk als acteur, DJ en presentator maakt hij de meest bijzondere momenten mee en vanaf nu neemt hij jou wekelijks mee in zijn bruisende leven.

 

Feltkamp ziet On Tour als een nieuwe uitdaging: “On Tour is voor mij een leuke test. Daarbij heb ik ideeën die ik in de toekomst in mijn Youtube kanaal wil gaan testen. Youtube is een ontzettend tof medium met onwijs veel potentie. Ik kijk er erg naar uit content hiervoor te ontwikkelen.”

 

Over ‘On Tour’

In de eerste aflevering van On Tour is Ruud op bezoek bij Slam!FM, waar hij te gast voor de "Dutch Dance Days" bij Martijn LaGrouw. Ook gaat Ruud langs bij het RTL4 programma All You Need Is Love. Hij loopt backstage rond, komt langs de kleedkamer van Robert Ten Brink, loopt achter de tv-opnameset en verrast een fan. Gisteren kwam de tweede aflevering van On Tour online waarin beelden van Ruud die jl. zaterdag aanwezig was bij ‘A State of Trance’ van Armin van Buuren in de Utrechtse Jaarbeurs, bezoekt hij een persevent van het bekende computermerk ASUS en is Ruud te zien terwijl hij meewerkt aan een item voor een nieuw tv programma wat medio april te zien zal zijn op tv.

 

Abonneer je nu op het Youtube-kanaal en bekijk de eerste 2 afleveringen van On Tour! Volg Ruud ook via Facebook, Twitter, Instagram en zijn eigen website.

DJ Rudi Feral (Ruud Feltkamp) lanceert tweede single ‘Dirty’


 


 

EDM track ‘Dirty’ vanaf vandaag overal verkrijgbaar

DJ Rudi Feral (aka Ruud Feltkamp) heeft vandaag zijn tweede single ‘Dirty’ gelanceerd. ‘Dirty’ is Feltkamps tweede EDM track na ‘Listen’, die hij begin december uitbracht. Ruud Feltkamp is bij het grote publiek voornamelijk bekend als acteur (Goede Tijden, Slechte Tijden, De Toscaanse Bruiloft) en presentator (GTST Quiz). Vorig jaar heeft hij bovendien de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen. Hij timmert echter ook al een aantal jaren serieus aan de weg met zijn DJ-carrière. Hij heeft de smaak flink te pakken en er staan de komende tijd diverse nieuwe tracks van DJ Rudi Feral op de planning.

 

Over ‘Dirty’

Feltkamp is heel blij met de release van zijn nieuwe single: “Ik ben ongelooflijk trots eindelijk mijn nieuwe track ‘Dirty’ aan Nederland te kunnen laten horen. Hij is al een tijdje af en ik heb hem in de clubs ook al vaak gedraaid, waar het publiek telkens weer los ging als ze 'm hoorden.” Over het nummer vertelt Feltkamp: “Het nummer ‘Dirty’ is een EDM track met een lekkere rauwe sound in de drop en een heerlijke brede sound in de break. Dit maakt voor mij dat ik echt trots ben op de track en natuurlijk erg benieuwd ben naar wat Nederland ervan vindt.” De EDM single wordt uitgebracht door het platenlabel Felthouse Records.

 

Van hobby naar professionele single

Ruud is sinds acht jaar actief als DJ en draait al enkele jaren regelmatig in clubs en discotheken in binnen- en buitenland. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot ‘serious business’. Vooral de laatste jaren is Ruud steeds dieper de muziek ingedoken en brengt hij zelf mashups, bootlegs en tracks uit. Zijn DJ-naam is Rudi Feral, die is opgebouwd uit de initialen van zijn eigen naam waarbij ‘feral’ tevens iets zegt over zijn muziekstijl.

 

Vanaf vandaag is ‘Dirty’ oa. beschikbaar via iTunes, Soundcloud 

De single is (binnenkort) ook te vinden op Beatport en Spotify.

 

 

Volg Rudi Feral via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud , MixCloud en zijn eigen website

 

 

Rudi Feral and Propulsive - Listen

“Listen” vanaf 8 december verkrijgbaar

Ruud Feltkamp, als acteur en presentator bekend van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden, GTST Quiz, De Toscaanse Bruiloft en het winnen van de Televizier Aanstormend Talent Award, brengt op 8 december onder zijn DJ naam Rudi Feral zijn eerste house single uit. Na zeven jaar draaien en musiceren is het voor Ruud nu de hoogste tijd om zijn muziek te publiceren en zo met het publiek te delen. Listen naar Rudi Feral & Propulsive!

Van hobby naar professionele single

Ruud is sinds zeven jaar actief als DJ en draait sinds enkele jaren regelmatig in clubs en discotheken in binnen- en buitenland. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot ‘serious business’. Vooral het laatste jaar is Ruud steeds dieper de muziek ingedoken en produceert hij zelf mashup’s, bootlegs en remixes. Zijn DJ-naam Rudi Feral, die is opgebouwd uit de initialen van zijn eigen naam waarbij ‘feral’ tevens iets zegt over zijn muziekstijl. Voor Ruud is dit de laatste stap naar een professionele DJ-carrière.

Listen

De EDM single Listen heeft DJ Rudi Feral samen met Propulsive geproduceerd. Propulsive bestaat uit de DJ’s Ronald Pater en Diederick van Loo uit Zwolle. Listen is een eerbetoon van Ruud aan zijn muzikale familie, die voornamelijk uit klassiek geschoolde musici bestaat. Opa Feltkamp was bijvoorbeeld een beroemde dwarsfluitist en componist in zijn tijd. Ruud: "Ik wilde als eerbetoon aan de familie de klassieke sound mixen met de moderne EDM. De track bevat ook instrumenten die kenmerkend zijn voor de oude klassieke muziek zoals bijvoorbeeld een klavecimbel".

Het nummer Listen wordt op 8 december uitgebracht door het platenlabel 'World of Fame Records' en is vanaf dan te koop op Beatport.com en iTunes.

Vanaf vandaag is Listen alvast beschikbaar als pre-order via iTunes.

Volg Rudi Feral via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud en zijn eigen website

Volg Propulsive via: Facebook, Twitter, Soundcloud, en hun eigen website

Ruud Feltkamp wint Televizier Aanstormend Talent Award 2014

(© William Rutten)

Ruud Feltkamp heeft de Televizier Aanstormend Talent Award 2014. Hij ontving de prijs uit handen van Tim Douwsma, die zelf ook kans maakte op het kleinood.

Tim gaf heel eerlijk toe dat hij op zich ook best tussen de laatste drie kanshebbers Luuk Ikink, Tim Douwsma en Richard Groenendijk op de bank had willen zitten. Toch ging hij snel over tot de orde van de dag en maakte de enveloppe open.

Ruud Feltkamp verrast

Ruud had een hele speech in z'n hoofd, maar gaf toe dat hij door de verrassing alles spontaan vergeten was. Hij bedankte zijn productieteam en in 't bijzonder Carlo Boszhard. Ook dankte hij zijn vriendin en ouders en gaf aan dat hij het niet alleen had kunnen doen.

BITS Agency verwelkomt twee nieuwe artiesten!

Actrice, presentatrice Samantha Cherish Wielkens

Samantha Cherish Wielkens

Wij heten Samantha van harte welkom.

Samantha is afgestudeerd aan het Mediacollege voor de opleiding filmacteur. Na diverse theaterprojecten, tv commercials en rollen in tv series zoals oa. ‘Spangas’ en ‘Ieder huisje...’ is zij tevens werkzaam als presentatrice bij BNN University en is zij te zien op de zender 101TV.

Haar volledige biografie en CV vindt U op onze site bitsagency.nl/talenten/samantha-cherish-wielkens


EN
Acteur en presentator Koen van Eerdenburg

Koen van Eerdenburg

Ook acteur en presentator Koen van Eerdenburg heeft ervoor gekozen om zich te laten vertegenwoordigen door Bits Agency.
Koen is afgestudeerd aan de Frank Sanders’ Akademie waar hij zich gespecialiseerd heeft in acteren, zang en dans. Naast het acteren in commercials is hij ook te zien geweest in tv series als ‘Ramses’, ‘Vrijland’ en ‘Divorce’. Als presentator heeft hij oa. gewerkt bij ‘Towel TV’.

Koen zijn volledige biografie en CV vindt U op onze site bitsagency.nl/talenten/koen-van-eerdenburg of kijk op www.koenvaneerdenburg.nl

Bekijk ook de showreel van Koen.


Actrice, Presentatrice, zangeres en mover Tessa de Jong gaat een vervolgopleiding volgen

Tessa de Jong

Actrice Tessa de Jong gaat zich verder specialiseren in het acteren. Nadat zij afgestudeerd is van de Frank Sanders’ Akademie gaat zij gaat komend jaar ‘De Jaargang’ volgen bij Kemna.
Daarnaast geeft zij bij ‘Fanwork’ musical/dansles aan kinderen.
In 2015 staat een theatervoorstelling bij M-Lab op het programma. Deze voorstelling werd gemaakt én wordt geregisseerd door Theo Nijland.

Voor meer info over Tessa de Jong kunt U terecht op onze website: bitsagency.nl/talenten/tessa-de-jong


Acteur Rik Witteveen is te zien in de tv serie ‘de Utflecht’

Rik Witteveen

Acteur Rik Witteveen heeft deze zomer de opnames van de tv serie‘de Utflecht’ afgerond. Deze serie zal op Omrop Frylan te zien zijn vanaf 15 november elke zaterdag. Rik is momenteel 4e jaars student op Toneelschool Amsterdam en zal ter afsluiting stage gaan lopen bij het Noord Nederlands Toneel met de voorstelling ‘De twaalf Gezworenen’. Hiermee gaat hij op tournee van 1 maart- 3 mei in Nederland.

Meer info over Rik Witteveen is te vinden op de pagina van Rik


Acteur, presentator, entertainer en zanger Denzel von Deira brengt zijn script tot leven.

Denzel von Deira

Denzel schreef het boek ‘De avonturen van Mik J. Valentijn en zijn vrienden’wat medio 2015 zal uitkomen. De eerste hoofdstukken hiervan zijn tot leven gebracht in beeldmateriaal wat in 10 afleveringen, ‘Op avontuur in de jungle dierentuin’, te zien zal zijn, online, medio oktober 2014. Ook de titelsong zal door Denzel zelf worden ingezongen. Denzel ging voor de opnames live met ‘Mik en zijn vrienden’ de jungle in. Hierover later meer.

Informatie over de biografie en CV van Denzel vindt u op de pagina van Denzel


Acteur Orlando do Brito terug uit het buitenland.

Orlando do Brito

Deze zomer heeft Orlando doorgebracht in oa. Cyprus alwaar hij spel, zang en dans workshops heeft gegeven. Orlando heeft daarnaast hard gewerkt aan een prachtige nieuwe showreel over zijn acteerprestaties tot nu toe. Showreel van Orlando

Meer info over Orlando do Brito vindt u op de pagina van Orlando


Acteur, presentator en zanger Ferry Doedens weer veilig terug uit Expeditie Robinson.

Ferry Doedens

Na zijn avontuur in Expeditie Robinson (elke donderdag om 20.30uur op RTL5 te zien) heeft Ferry Doedens genoten van een heerlijke lange zomervakantie. Inmiddels is Ferry ook weer de geluidsstudio ingegaan om nieuwe muziek uit te zoeken voor een eventuele nieuwe single. Daarnaast zijn er ook plannen voor andere projecten, maar daar later meer over.

Meer informatie op de pagina van ferry of op www.ferrydoedens.nl


Acteur, presentator en Dj Ruud Feltkamp ná tv presentatie debuut ,een zomer lang in de dj booth

Ruud Feltkamp

Na de afronding van de opnames als presentator/side kick van de GTST Quiz is Ruud Feltkamp vooral te zien geweest in de Dj Booth. Na een zomertour in het buitenland en op festivals gedraaid te hebben is Ruud druk bezig in de studio met het zelf produceren van muziek. Wordt vervolgd!

Meer informatie op de pagina van ruud of op www.ruudfeltkamp.nl


Ruud en Pim Feltkamp op Dutch Valley 2014

Op 9 augustus 2014 stonden de dj’s te draaien op Dutch Valley festival te Spaarnwoude.

De kaarten voor dit festival was, met 40.000 mensen, al snel uitverkocht en één groot feest!

Ruud en Pim Feltkamp op Dutch Valley 2014

Ruud Feltkamp op RTL Zomerfestival

Ruud Feltkamp was te gast bij het RTL Zomerfestival op 21 juni 2014 te Zwolle.

Als eerste stond hij met GTST collega’s op het RTL4 podium voor een meet&Greet met de GTST fans.

Daarna stond dj Ruud Feltkamp mainstage om voor 20.000 mensen te draaien.

Het feest was aan!

Ruud Feltkamp op RTL Zomerfestival