Ruud Feltkamp & Ferry Doedens ontmoeten fans tijdens de Ruud & Ferry Fandag op Attractiepark Duinrell op 16 juni

Aanvang fanprogramma: 13:00 uur (park open: 10:00 uur)

Op 16 juni a.s. zullen veel meisjesharten sneller gaan kloppen. Ruud Feltkamp (Kruimeltje, Lover of Loser, GTST, Expeditie Robinson) & Ferry Doedens (Idols, GTST, Wicked, Het Beste van Idols Worldwide) nodigen op 16 juni hun fans uit op Attractiepark Duinrell in Wassenaar op de allereerste Ruud & Ferry Fandag. Tijdens het Ruud & Ferry Fanprogramma, dat om 13:00 uur start in het Zomertheater van het attractiepark, maken de fans van de soapsterren op een bijzondere manier kennis met hun idolen. Een dag die Ruud & Ferry speciaal voor de fans organiseren, met muziek, een kijkje in het privéleven van Ruud & Ferry, foto’s, handtekeningen en interviews. Een onvergetelijke dag voor de fans van Ruud & Ferry!

Meet & Greet

Op 16 juni krijgen de fans van Ruud & Ferry de kans om de acteurs een stuk beter te leren kennen tijdens de Ruud & Ferry Fandag. De fans kunnen de mannen namelijk het hemd van het lijf vragen tijdens het grote Ruud & Ferry interview. Ook worden er exclusieve beelden vertoond uit hun dagelijks leven. De presentatie van de Ruud & Ferry Fandag is in handen van Curt Fortin (“Het Huis van Anubis”, “Voetbal Vrouwen”, “Malaika”).

Ferry Doedens en Ruud Feltkamp Fandag

Voorafgaand aan het interview geeft DJ Mike een optreden om de zaal op te warmen voordat Ruud & Ferry zelf de muziek zullen verzorgen tijdens de mini disco. Hier kunnen de fans zwijmelen als Ferry zijn hitsingle ‘Hoger en Verder’ ten gehore brengt en meedansen op de beats van DJ Ruud Feltkamp, samen met MC Orlando do Brito (“Deadline”, “Lijn 32”) . Aan het einde van de fandag mogen alle fans op de foto met Ruud & Ferry en krijgen zij een exclusieve en gesigneerde poster mee naar huis.

Kaartverkoop

De entreekaarten voor de fandag zijn op www.ruudfeltkamp.nl/fandag en op www.ferry-doedens.nl/fandag te koop en kosten in de (online) voorverkoop € 20 p.p. Naast een bezoek aan de fandag hebben de fans de hele dag toegang tot het attractiepark. Het attractiepark is geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het Tikibad te bezoeken. Het Tikibad is geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Voor meer informatie: www.duinrell.nl.

Check voor meer informatie de Facebook pagina van de Ruud & Ferry Fandag.

Duinrell